Producció
integral d'esdeveniments
A Jubany Events volem que cada esdeveniment sigui únic i irrepetible, carregat de màgia i de detalls que portin l'empremta dels seus impulsors i perdurin en la memòria de tots els convidats com una vetllada especial.

El clients només s'han de preocupar de transmetre l'essència de la seva celebració. Volem que ens expliquin com l'han imaginat, com volen veure, sentir, olorar, tastar i tocar el seu dia especial. I ens encarreguem de tot allò necessari perquè el moment esperat sigui tal i com ells l'han somniat.

Igualment assessorem els nostres clients perquè escullin el lloc i l'entorn idonis, proposant-los els espais Jubany o d'altres finques i espais carregats d'emoció i sentiment.
Els posem a l'abast de la manera més fàcil tots aquells complements que faran de la celebració una vetllada personalitzada i perfecta: disseny i concepció de l'ambientació, decoració d'espais, música i animació, estructures modulars, retolació, servei d'hostesses, equipaments i serveis multimèdia, fotografia...

Produ'm i dirigim l'esdeveniment de forma integral tenint cura i responsabilitzant-nos de fins al més petit detall.

Equipaments multimèdia
Servei Hostesses
Estructures modulars
Servei Retolació
Estructures
modulars
Posem al servei del client de tota mena d'instal·lacions, com tarimes, estands, despatxos i tancaments.

Ens responsabilitzem del disseny i muntatge d'estructures personalitzades.

21.07.14. Enllaç a la plaça Monumental.
07.07.14. 100 anys d'història del Club de Golf ...
13.06.14. Sopar-espectacle Nit per la Recerca.