Menu

  • Empreses
28 feb 2018

Amb Huawei al Mobile World Congress 2018

img-news
Jubany Events ha participat un any més al Mobile World Congress de Barcelona com a responsable de servir el sopar de l'acte central de Huawei.

La proposta gastronòmica de Jubany Events es va mostrar al sopar oficial i acte central de Huawei que es va celebrar dimarts al Palau Sant Jordi amb l’assistència de 1.500 persones. L’equip Jubany, amb 180 persones a sala i 120 a cuina, va oferir un menú healthy que incorporava més d’una trentena de plats com el salmó amb verdures, el Jardí vegetal o la botifarra tofonada amb escuma d’allioli, i que disposava també d’un ampli ventall de productes de marisc, pernil ibèric i els millors formatges de Catalunya.

En l’elaboració i servei dels plats també es va disposar de col·laboracions per oferir als comensals propostes diferents com els xurros salats farcits de diversos gustos, com el de sobrassada i formatge. Jubany Events també va comptar amb la col·laboració de Rocambolesc, que es va encarregar de servir una part de les postres. Durant l’acte també es va posar al servei dels assistents una àrea de cocteleria.