Menu

  • Celebracions
02 jun 2022

People in Red 2022

img-news
El dijous 2 de juny s'ha tornat a celebrar al MNAC  (Museu Nacional d'Art de Catalunya) la gala anual "People in Red", una de les gales benèfiques amb més reconeixement, que 30 anys i dues pandèmies després manté el seu compromís per la ciència i la investigació de les malalties infeccioses. 

Ens fa molta il·lusió poder formar-hi part un cop més, després de dos anys de pausa, assumint la direcció gastronòmica de l'esdeveniment amb una proposta gastronòmica molt saludable i totalment personalitzada per l'ocasió. 

Aquest any, la gala ha estat copresentada per la Silvia Abril i l'Andreu Buenafuente grans professionals còmics, que han conduit l'acte. També s'ha comptat amb l'aparició de dos artistes com son en Joan Manuel Serrat i el Mag Lari.

És tot un plaer col·laborar amb aquesta gala i compartir amb la resta de partners aquesta experiència un cop més. Esperem poder aportar, com millor sabem, el nostre granet de sorra per impulsar la investigació científica en el camp de les malalties infeccioses. Moltíssimes gràcies a tots per fer-ho possible!!