Menu

  • Celebracions
25 abr 2022

Presentació
Família Jubany

img-news
El passat diumenge 24 d'abril vam presentar el nou projecte "La Família Jubany" amb un esmorzar molt especial a casa nostra, Can Jubany. Aquest és probablement un dels projectes més importants que hem creat i emprenem amb molta il·lusió.

La idea de crear aquest projecte va sorgir quan el Nandu i la Morena van fer una mirada enrere fent el resum d'aquests 26 anys, i es van adonar que el més important i destacable no són les estrelles, ni els sols, ni tots els reconeixements que hem rebut al llarg d'aquests anys... sinó que el que més il·lusió ens fa és la vostra estima i el vostre recolzament incondicional en tot el que hem fet i seguirem fent. 

És per això que volem que totes aquelles persones que durant aquests anys ens han acompanyat i han confiat amb nosaltres, formin part de la Família Jubany i puguin seguir animant-nos i ajudant-nos a seguir creixent, fent que el nostre ofici tingui sentit. 

Així doncs, esperem crear una família que ens acompanyi en el present i el futur, en el dia a dia, amb il·lusió i estima per la nostra manera de viure i tot allò que fem. Una comunitat d'ambaixadors amb qui poder compartir el camí, experiències úniques i els nostres projectes. En conclusió, una família creada per totes aquelles persones que ens hem trobat en aquest meravellós món de la cuina.