Menu

  • Celebracions
26 feb 2022

Trufforum Vic 2022

img-news
Aquest cap de setmana s'ha celebrat la 3a edició del Trufforum Vic. Divendres al vespre el Nandu i el Quicu van rebre més de 200 estudiants de cuina i hosteleria d'arreu de Catalunya. Més tard, juntament amb la tòfona de la Conca on van fer una demostració de cuina en directe de com conservar i cuinar la tòfona. 

Seguidament es va presentar el curtmetratge "El misteri de la tòfona" on el Nandu i el Quicu en formen part, explicant les claus per com conservar la tòfona i com manipular-la. Posteriorment Jubany Events vam ser els encarregats de preparar l'aperitiu de l'acte inaugural del Trufforum Vic i la presentació del Ambaixadors d'Honor de la Tòfona 2022. Es va adaptar cada plat a l'ocasió, incloent-hi el diamant d'Osona, la tòfona, a la gran majòria dels aperitius. 

Per acabar, el dissabte matí el Nandu i el Quicu van estar presentant una demostració de cuina en directe amb una representació de diferents plats del gran Menú de la Tòfona de Can Jubany. Un menú que ja fa més de 25 anys que s'ofereix durant els mesos de gener a març, en el millor moment on es troba la tòfona.