Menu

Contacta per saber més sobre automoció
  Posem a disposició de les empreses del sector de l’automoció els nostres restaurants i espais de celebracions per a esdeveniments de caràcter corporatiu com llançaments de producte i presentacions. Organitzem conjuntament tot l’acte perquè els assistents gaudeixin d’un càtering basat en l’oferta gastronòmica del xef amb estrella Michelin Nandu Jubany, tot un amant del món del motor. A només 1 hora de Barcelona i Girona, Jubany Events disposa de tres espais idonis per celebrar-hi tot tipus d’esdeveniments corporatius com presentacions i llançaments dels últims models de cotxes i motos, a prop de carreteres i pistes forestals enmig de la natura.

  Jubany Events ha acompanyat les principals marques de cotxes en els seus llançaments a Barcelona i Catalunya, així com també ha format part de presentacions per a viatges de premsa a periodistes de motor. Els periodistes poden provar els nous models a les carreteres adjacents dels espais Jubany enmig d’un paisatge espectacular.

  CONTACTAR

  Per contactar o sol·licitar informació sobre els nostres serveis, empleneu el següent formulari.

   *Camps obligatoris


   D'acord amb la llei de protecció de dades, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, propietat de Nandu Jubany S.L., amb la finalitat d'oferir-li informació sobre els nostres serveis. L'informem també del seu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.