Menu

Contacta per saber més sobre empresa
  El vostre esdeveniment corporatiu; convencions, presentacions, jornades de treball, activitats de teaming, outdoors, reunions motivacionals, celebracions, sopars d’empresa… Les empreses busquen en els esdeveniments corporatius assolir els objectius marcats en un entorn favorable i d’alt impacte. A Jubany Events disposem d’espais diferents envoltats d’un entorn natural increïble. Els espais interiors són polivalents i disposen d’equipament audiovisual. L’amfitrió té plena llibertat a l’hora de decidir com vol efectuar cada activitat. Cocktails a peu dret, presentacions, showcooking amb la participació dels assistents… Jubany Events acompanya els organitzadors per crear l’entorn idoni i així assolir els objectius de cada esdeveniment adaptant-se a la imatge corporativa que l’empresa desitja. A l’exterior, els boscos frondosos del Montseny, els jardins i el camp de golf dels nostres espais permeten realitzar activitats personalitzades d’outdoor.

  Més enllà de la singularitat i la personalitat de cadascun dels espais, aquests aniran de la mà de la gastronomia d’autor de Nandu Jubany que els acompanyarà en la creació d’una experiència d’empresa única i memorable. A només 1 hora de Barcelona i Girona, i amb el Montseny com a referència, els espais de Jubany Events marquen la diferència en esdeveniments d’empresa.

  CONTACTAR

  Per contactar o sol·licitar informació sobre els nostres serveis, empleneu el següent formulari.

   *Camps obligatoris


   D'acord amb la llei de protecció de dades, l'informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, propietat de Nandu Jubany S.L., amb la finalitat d'oferir-li informació sobre els nostres serveis. L'informem també del seu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.